Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu
Yukarı Mahalle Fevzi Paşa Caddesi No79 Bozkır/Konya
0(332) 4262304

VİZYON

TÜRK MİLLİ EĞİTİMİ´NİN GENEL AMAÇLARINA UYGUN OLARAK,DOĞRU BİLGİYE EN KISA SÜREDE ULAŞIP BİLGİYİ NEREDE KULLANABİLECEĞİNİ ÖĞRENEN,ÖĞRENDİĞİNİ PAYLAŞAN,SORGULAYAN,MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN BİREYLER YETİŞTİREREK OKULDA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN VARIZ.

MİSYON

ÖĞRENCİLERİMİZİ SOSYAL HAYATA EN ÜST DÜZEYDE HAZIRLANMALARI,OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER ARASINDA KARŞILIKLI SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE İŞBİRLİĞİNE DAYALI BİR EĞİTİMİN UYGULANMASINI SAĞLAMAK.

BAŞARILAR

Okulumuz İlkokul olup her eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilerimizden 4.sınıfı bitirenler başarılı olarak orta okula gitmektedirler.

Taşımalı servisten 39 öğrencmiz yararlanmaktadır.

Okulmuz Bozkır İlçe merkezinde olup Konya İline uzaklığı 120 km.dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Bozkır İlçe Merkezinde olup,Bozkır İlçe´sinin batı tarafındadır,Fevzi Paşa Caddesi,Seydişehir yolu kenarında Yukarı Mahalle´de bulunmaktadır.