Derviş Mustafa Öztunç İlkokulunda 2021-2022 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni Düzenlendi

ALBÜME GEÇMEK İÇİN  TIKLAYINIZ.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu bahçesinde saat 10:30'da düzenlenen açılış törenine velilerimiz, öğretmenlerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Okul Müdürü Yüksel UYAR'ın günün anlam ve önemini içeren konuşması ve öğrencilerin şiir okumasıyla devam etti. Okul Müdürü Yüksel UYAR konuşmasında;"Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize ilk can suyu olarak eğitim vermeye başlayacağımız ilköğretim haftasına erişmenin mutluluğunu ve heyecanını içerisindeyiz. Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi ilköğretim meselesi demek, vatan, millet, bayrak meselesi demektir. İlköğretim meselesi bir millet için bağımsız ve var olma meselesidir. Bu anlamlı sözlerin idraki içinde bulunduğumuz sorunların ancak eğitimle çözüleceğine ve ülkemizin aydınlık, mutlu yarınlara ancak eğitimle şahlanacağına inancımız tamdır diyerek öğretmen ve öğrencilerin ilköğretim haftasını kutladı.